2010. december 4., szombat

Super Snake


Tegnap végre én is beszereztem első 2011-es új modellemet a helyi ellátómból. A Gran torino már bemutatásra került itt. A többit meg majd később. A Hot Wheels idén sem tétlenkedett Mustang téren. Piacra dobták és Amerikában már kapható a '63-as Concept II. Addig is egy már nálunk is kapható darab jön.

Super Snake nagyban:

A modell alapja a 2010-es Shelby Mustang GT500, ami idén jelent meg a Hot Wheels kínálatában.
Az alap modellben egy 5,4 literes kompresszoros V8-as található. Ezt hergelte fel Shelby saját tuningműhelye az új kipufogórendszerrel, mechanikus feltöltővel és motorvezérlő elektronikával lett ellátva. Így a 540 lóerőt sikerült 725-re felhúzni. Lássuk be azért ez nem egy rossz teljesítmény. Ezen kívül a 20 colos peres gumik még javítanak az összképen.

1:65-ben:

A Hot Wheels jó szokásához híven a permiermodellek fényezése majdnem megegyezik a valóságban bemutatott modelljével. Ez itt sincsen másként. Szerencsére az enyémen a tamponozás tökéletes. Egyáltalán nincs elcsúszva és a legkisebb feliratok is szépen olvashatóak.
Ami érdekes, hogy itt is figyeltek arra- bár ez nekik is gazdaságosabb megoldás- hogy ez az alap Gt500-ból van kialakítva. Így az alváz és a beltér teljesen ugyan az. Ez magában hordozza azt is, hogy a hátsó kerék ennél is nagyobb akár a mezei társánál. De legalább itt is hasonló peres 10 küllős kerék került alá. Sajnos ez már nem kapott hátulra fényszóró festést ,de valamiért ennél nem is különösebben zavaró. Összességében egy jól sikerült modell. Jól visszaadja az eredeti markáns vonalait.




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése