2011. február 19., szombat

Valami közeleg!


Az elmúlt hetek mostanában sikertelen vadászatokkal zárultak. Néha 1-1 hiánypótló ugyan becsúszott, de igaz újdonság nem nagyon. Viszont úgy tűnik kezd javulni a helyzet. A minap egy újabb 2011-es ugrott be a kosaramba. Ez pedig a Dodge Challenger Drift Car. A tavaly megjelent Charger verzióhoz hasonlóan itt is valódi festést tükröz a modell. De a szponzor matricák itt is hiányérzetet keltenek. Sajnos az arányok sem az igaziak.. Sajnos a Hot Wheelsek még mindig nem gyógyultak ki a nagy hátsó kerék szindrómából, bár már (szerintem) lényegesen kevesebbszer fordul elő. Ahogy hazaértem egyből össze is hasonlítottam a normál K&N festésű verzióval. Teljesen új formát készítettek neki, ugyanis ez szélesebb. És a sárvédők is jobban ki vannak domborítva. A beltért a Chargerhez hasonlóan itt is kapott bukókeretet. A kormány azonban pizza maradt. Valamit valamiért. Sajnos csak itthon vettem észre, hogy mindkét oldalon két hatalmas sérülés van a matricákon.



Emellett két ritkaság is került hozzám. Az egyik igazából csak vissza. Az öreg AMX egy 1969-es Redline. Elég szakadt volt így rá is fért a felújítás. Köszönet érte Leslie_Bear-nek a Modellshow fórumról!


A másik, bár nem ilyen régi szintén ritkaságszámba megy. Ez az 1966-os Ford Fairlane Gt első kék színű variánsa 2008-ból. A barna verzió még máig könnyen fellelhető.

Sokkal elegánsabb mint a recolor. Bár ez ízlés dolga.
Köszönet érte Tomminak!

1 megjegyzés:

  1. Sokat javítana az AMX megjelenésén egy új kerék garnitúra... :-)!

    http://cgi.ebay.com/Set-4-Replacement-Redline-Wheels-Med-Lg-Cap-Style-/300412751842?pt=Diecast_Vehicles&hash=item45f1fecfe2

    VálaszTörlés