2011. március 25., péntek

A következő hetek tartalmából...

Már több mint 2 hete annak, hogy utoljára posztot írok itt. Ennek leginkább az időhiány az oka. Alapanyagból nincs hiány és hogy ezt bizonyítsam, íme pár felújításra váró darab. Van olyan ami siralmas állapotban van.

A legrosszabb állapotban ez a Jag van.

A gyártó a Impy / Lone Star. Vagy 5 festék van rajta. Ebből kis nyomozás után kiderítettem, hogy a kék az eredeti. A kerekek tengelye olyan rohadtak voltak, hogy eltörtek.De cserébe mindene nyílik. Kevés olyan mai kisautógyártó van, aki még ilyeneket készít.

Hogy az ismertebb márkáknál maradjunk egy szintén strapás állapotú Alfa SZ is érkezett.


Valamint egy jól ismert modell. Gondolom senkinek sem kell bemutatni a VW 1600Tl-t. Főleg, hogy már szerepelt is itt szintén egy felújítás alanyaként. Csak az nem az én kezemből került ki.


Az utolsó pedig egy érdekesség. A Zylmex egy kínai gyártó akinek néha nagyon jó dolgok kerülnek ki a kezéből. Ez is egy ilyen. A U. S. Mail truck. A két oldalsó ajtó mozgatható. Valamint a hátsó ajtó elrejthető a tetőben.

Amint megláttam egyből megszerettem. Egy nagyon faja kis játék. Ez is sorra kerül az elkövetkezendő hetekben.

Végül pedig egy Hot Wheels is befutott még a fullfém korszakból. Ez pedig a Greyhound bus.


Az alapanyagot unokatesómnak köszönhetem, aki rendszeresen járja az ausztriai bolhapiacot.
Cserébe három modellt neki is készítek.

Ferrari 308
Pontiac GTO
Iso Grifo

A pontos sorrendet még nem tudom, de mindent szépen kiposztolok. Remélem mindenki megleli az örömét egy-egy felújításban.

1 megjegyzés: