2011. január 29., szombat

Matchbox 2010 Holden SSV UTE

A Holden idei üdvöskéjéről magyar nyelvű oldalon nem nagyon lehet találni infót. De a gyártó történelmét Rájen igen szépen összefoglalta. A tavalyi év vége igen erősre sikeredett a Matchboxnál. A legjobb újdonságok az utolsó hullámba lettek besűrítve. A Caterham mellett ezt a modellt vártam legjobban. Szerencsére nem kellett benne csalódnom. Minden jóval el van látva.

SSV UTE. A látvány magáért beszél. Gazdagon tamponozott az orrész. Nincs elcsúszva semmi és minden olvasható. Az oroszlán is teljesen jól kivehető rajta.

A ködlámpa és a hűtőrács alsó része az alváz műanyagából van fölhozva.

Hátul is szépen kivitelezett a rendszer. Az egyetlen gond talán, hogy a fényszóró nincs oldalra kivezetve. Valószínűleg a szerszám nem tud nagyobb íven tamponozni. Az SS felirat a plató jobb oldalán eléggé nehezen olvasható ki. Pláne ezen a képen. De a rendszámmal már nincs ilyen gond. A jele viszont itt csak egy ezüst pötty. De akkor is ki van festve! A plató is részletes. Bár nem valami mély. Az eredetin azért jobban kihasználható.

Nem valami jól sikerült a beltér fotózása, de higgyétek el nem lehet belekötni. A kormány rendben az ülések szintúgy és az ajtó is kapott kárpitozást, rajta a könyöktámasszal és a hangszóróval. Még a légkondi nyílások is megvannak!

2010 egyik legszebb darabja!

1 megjegyzés:

  1. Egyetértek, 2010 egyik legszebb, ha nem a legszebb darabja. Jó ránézni, és azon darabok egyike, amitől átszellemülök.

    VálaszTörlés