2010. augusztus 4., szerda

The General Lee Project II/2. rész

Ez csak egy amolyan mini poszt lesz, hogy valami kitartson addig míg be tudom fejezni véglegesen. Megpróbálom nem a végtelenségi fokozni egy a customot, azért is mert már a következő tervem is megvan.Igazából annyi előnye van ennek hogy egy picit mindig tudok rajta igazítani. Szoktam böngészni még a Lee-s képeket és ennek következményeképpen a következőre jutottam. Még mindig van mit igazgatni rajta. Az egyik lökést az index fórumon kaptam PeterBlau-tól. Ő is felújít és közös bennünk, hogy mindketten ecsettel. Ő ajánlotta hogy érdemes lenne kifestenem rendesen a belteret nem csak feketére lenyalni. Utánanéztem a interneten és találtam több belteres képet is a kocsiról, ahol jól látszódott hogy világosbarna színű. Szerencsére annyira világos, hogy azzal a festékkel amivel a Chevy sármintáját csináltam tökéletesen élethűen vissza lehet adni a belteret.
Nem úgy akartam megcsinálni hogy az egész ússzon ebben a sárszínben, így a kormányt a padlót és a karfát feketén hagytam. Így egy egész pofás kétszínű belteret kaptam.
A másik apróság az hogy nem csak a szélvédőkeretet, hanem az ajtó keretét is kihúztam ezüsttel, és amennyire tudtam fel is políroztam a szélvédőt. Nagyon nem törtem vele mert úgy is össze fogom "sarazni".

Hát ennyi. Ígérem legközelebb már a kész modellel jövök...

2 megjegyzés: