2010. augusztus 26., csütörtök

Hot wheels - Dodge Challenger SRT8


Porsche már kivesézte a kocsit, így én csak a 2010-es verziót és recolorját fogom bemutatni....



Idén a Hot Wheels Performance szegmensbe került az autó, aminek jellegzetessége, hogy minden modell valamilyen márkanevet visel az oldalán.

A K & N nagy teljesítményű autókhoz gyárt sport lég-és-olajszűrőket. Így nem meglepő az sem, hogy a Nascarban is szerepelnek.

Két Challenger nagyon ízléses és gazdag tamponozást kapott. Az első verzió a fehér színű fekete motorházzal, amin az áll hogy 6.1 literes HEMI szíve van a bestiának. Mivel elég sok a tamponnyomat így a hibalehetőség is arányosan nő. Sajnos a légbeömlőknél nem elég szép a megoldás és így a fehér feliratok is nehezebben olvasható. Az oldalán is különböző szopnzorok sorakoznak köztük pl: Penzoil(olajok), Holley(befecskendezők olajpumpák), Bell(sisakok), Hot Wheels(kisautók :P) és még valami amit már nem tudok elolvasni.

A fekete már a króm peremű kerekek helyett narancs pereműeket kapott ugyanilyen színű szélvédőt is. Mivel ezen a motorház fekete színe nincs tamponozva jobban olvasható rajta az összes felirat...

Hátul mindkettő kapott lámpafestést és D O D G E feliratot is.


A fekete szürke alvázat kapott ami jó ötlet volt!



4 megjegyzés:

  1. Egy fehéret akartam venni, de csak 1x láttam, annak meg nagyon randa lett a festése, így ott hagytam, most meg már csak feketével találkozom.
    A feneküket mutató képed nincs?

    VálaszTörlés
  2. Köszi. Sokat dob rajta a lámpafestés.

    VálaszTörlés